Ryghold i Aalborg

Vores ryghold er for alle, som oplever smerter, stivhed eller andre skavanker i lænd og ryg. Holdet er både for dig, som aktuelt har problemer med ryggen, men også for dig, som gerne vil undgå at få det (igen). Lyder dette som noget for dig? Så prøv et ryghold hos Aalborg Fysioterapi.

Rygøvelser

Øvelserne på vores ryghold har fokus på dig og det din krop har brug for. Derfor har vores træning forskellige fokuspunkter, herunder:

– Styrke

– Stabilitet

– Holdning

– Bevægelse og smidighed

Vores ryghold foregår i en holdsal, hvor vi bruger træningsredskaber som bolde, elastikker og egen kropsvægt, for at du kan få maksimalt udbytte af det ryghold, som du deltager på.

Rygtræning ved fysioterapeut

Træningen varetages af fysioterapeut, som doserer træningen, så der opnåes et optimalt resultat. Fysioterapeuten vil desuden kunne give information om rygsøjlens funktion og forklare, hvordan du bedst forebygger fremtidige ryggener.

Træningen varetages af fysioterapeut Anne-Kirstine H. Bach og Kristian Lenz.

2 ugentlige ryghold

Der afvikles 2 hold om ugen:

Mandag kl. 17-18

Onsdag kl. 17-18

Der er løbende tilmelding til rygholdene, så du kan starte op med det samme.

Tilmelding sker ved henvendelse på tlf. 98 14 33 33 eller mail til kontakt@aalborgfysioterapi.dk

Klik her for priser på deltagelse til Ryghold.

Til orientering er der optimale omklædnings- og badefaciliteter på klinikken.

 

Rygøvelser med Elastik

Med en elastik kan du træne alle kroppens muskelgrupper. Elastikken er nem at håndtere, og modtanden styrker både dine muskler og led. Desuden er elastikken medvirkende til, at du ikke oplever overbelastning eller skader.

På rygholdene har vi øvelser med elastik, fordi vi ved, at dette styrker kroppen på en sikker måde, hvor alle kan være med. Modstanden giver samme styrke, som du ville opnå ved brug af eksempelvis håndvægte.

Rygøvelser med Bold

Bolden er et fantastisk træningsredskab for din ryg. Med en bold styrkes ryggens mobilitet og bevægelighed, derfor benyttes der bolde på vores ryghold. Antallet af øvelser er næsten uendeligt, og de styrker både dine store og små muskelgrupper.

Hvis du deltager på vores ryghold, vil bolden især sikre, at de små muskelgrupper i din ryg styrkes. De små muskelgrupper er i konstant arbejde på bolden, da de skal sørge for, at du er i balance og ikke triller af bolden.