Idræts- & Sportsklinik

Hos Aalborg Fysioterapi har vi samlet et større team af idrætsfysioterapeuter i vores idræts- og sportsklinik, som har speciale i behandling og genoptræning af sports- og idrætsskader.

For information om behandlinger og viden i idrætsfysioterapi, klik her.

Har du brug for behandling af en sportsskade, så kontakt idræts- & sportsklinikken på telefon 98 14 33 33, mail kontakt@aalborgfysioterapi.dk eller book direkte online ved at klikke her.

-
Julie H. Sørensen,
Specialiseret Fysioterapeut
Akupunktør
Gustav 400x600
Gustav F. Ussing,
Fysioterapeut
Cand.san. i Muskuloskeletal Fysioterapi
-
Kasper O. Møller,
Fysioterapeut
-
Kristian M. Bonderup,
Fysioterapeut
FIFA certificeret i fodboldmedicin
Mark Rommedal
Mark Rommedal,
Fysioterapeut
-
Niklas Mortensen,
Fysioterapeut
Certificeret Kliniker i Muskuloskeletal Fysioterapi
Simon profil 400x600 (Small)
Simon H. Dahl,
Fysioterapeut
Thomas 400x600
Thomas B. Dahl,
Fysioterapeut

Idrætsfysioterapeuten

En idrætsfysioterapeut er en fysioterapeut, der udover interesse i behandling og genoptræning af personer med idrætsrelaterede problemer i kroppen, også har specialiseret viden om de fysiske krav der er karakteristisk for den enkelte sportsgren.

Udover viden om de fysiologiske krav, har en idrætsfysioterapeut også indsigt i de psykologiske aspekter, der kan gøre sig gældende for en skadet sportsudøver.

Forebyggelse og genoptræning af sportsskader

I vores idræts- og sportsklinik vejleder vores fysioterapeuter dig, inden du begynder at presse din fysik, ligesom at de står klar med gode råd og vejledning i, hvordan du bedst forbereder dig til de fysiske udfordringer, så du undgår overbelastningsskader. Vi hjælper gerne med at udarbejde en træningsplan, der passer til dine ambitioner, din fysik eller skadesforløb.

Behandlinger i Idræts- & Sportsklinikken

I vores idræts- sportsklinik har vi blandt personalet erfaring og spidskompetencer i behandling og genoptræning af skader opstået fra mange forskellige sportsgrene, kan f.x. nævne:

Løbeskader og hvordan de undgås

I klinikken ser vi mange løbeskader og ofte er der tale om overbelastningsskader eller skader der skyldes forkert fodtøj. Derfor har vi oprettet vores løbelaboratorium, hvor vi laver video- og løbeanalyser, og i hvilken sammenhæng vi også støber såler til bl.a. løbesko.

Det er ikke kun til løbesko, vi støber såler. Vi tilbyder også formstøbte såler til andre sportsgrene, så du kan undgå skader og ømhed som følge af fejlstillinger og/eller skæve bevægemønstre i foden.

Aftaler med sportsklubber

Idræts- & Sportsklinikken tilbyder også aftaler med sportsklubber, som sikrer klubbernes medlemmer hurtig og akut adgang (u/ lægehenvisning).
Vi har i dag aftaler med udøverne i flere af Nordjyllands større og mindre sportsklubber.

Ønsker din klub en sådan aftale, er det bare at tage kontakt til klinikchef Rasmus Gravesen på tlf. 98 14 33 33 eller gravesen@aalborgfysioterapi.dk

Referencer:

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Idræts- og Sportsklinik 1
Idræts- og Sportsklinik 2
Idræts- og Sportsklinik 3
aab-talent-logo (Small)

Åbningstider

Mandag
07:00 -
18:00
Tirsdag
07:00 -
18:00
Onsdag
07:00 -
18:00
Torsdag
07:00 -
18:00
Fredag
07:00 -
16:00
Lørdag
Lukket
Mandag
Lukket

Telefontid

Mandag – Fredag : 08:00 -15:00
© 2020 - Aalborg Fysioterapi | All rights reserved
Vi bruger cookies på aalborgfysioterapi.dk. Cookies anvendes til statistik og nødvendig funktionalitet.