Gigtramt og træt af at ryggen er stiv eller gør ondt?

Som gigtramt kender man morgenstivheden, smerterne ved belastning, ryggen der bliver mere og mere stiv samt irritationen i dagligdagen.

Vi tilbyder træning i vand og på land med fokus på at holde ryggen stærk og bevægelig.

-

Træningen er rettet mod gigtramte, som oplever gener fra kroppen. Flere gigtformer rammer primært de områder, som f.eks. Bechterews sygdom, spondylitis, spondylartrose og rheumatoid arthrit.

Da det har vist sig at have god effekt, for gigtramte, at træne både i vand og på land, har vi givet mulighed for begge dele, hvor træningen er målrettet denne gruppe med mulighed for at have fokus på den enkeltes behov.

Vandtræningen foregår i et varmtvandsbassin, hvor vi kan udnytte varmen til at smertelindre kroppen i bevægelse. Vi bruger vandets opdrift til at træne med mindre belastning end på land og vandet modstand som en naturlig modstand i øvelserne. Der er fokus på bevægelighed, balance og styrke i træningen i vand.

Træningen på land afvikles i en af vores holdsale, hvor vi udover gulvøvelser bruger træningsredskaber såsom elastikker, balancepuder, fitnessbolde m.m. Træningen har fokus på styrke, stabilitet samt mobilitet, så ryggen kan klare størrer belastninger i hverdagen. 

Dette træningstilbud kan kombineres med behandling på klinikken.

Hvor og hvornår?

Træning i vand foregår i varmtvandsbassin, se nærmere information om tid og sted på vores side omkring bassinhold (klik her).

Træningen på land foregår på klinikken i en af vores  holdsale. Se nærmere med tidspunkter på vores side omkring ryghold (klik her)

Der er løbende tilmelding til holdene. Tilmelding kan kun ske ved henvendelse på tlf. 98 14 33 33 eller mail til kontakt@aalborgfysioterapi.dk

Pris

De fleste, som er diagnosticeret med leddegigt eller rygsøjlegigt kan få vederlagsfri fysioterapi, og derved vil holdtræningen være gratis.
Ellers klik her for at se nærmere med hensyn til priser.

Scroll to Top
Vi bruger cookies på aalborgfysioterapi.dk. Cookies anvendes til statistik og nødvendig funktionalitet.