Gigtramt og træt af at ryggen er stiv eller gør ondt?

Som gigtramt kender man morgenstivheden, smerterne ved belastning, ryggen der bliver mere og mere stiv samt irritationen i dagligdagen.

Vi tilbyder træning i vand og på land med fokus på at holde ryggen stærk og bevægelig.

-

Træningen er rettet mod gigtramte, som oplever gener fra kroppen. Flere gigtformer rammer primært de områder, som f.eks. Bechterews sygdom, spondylitis, spondylartrose og rheumatoid arthrit.

Da det har vist sig at have god effekt, for gigtramte, at træne både i vand og på land, har vi givet mulighed for begge dele, hvor træningen er målrettet denne gruppe med mulighed for at have fokus på den enkeltes behov.

Vandtræningen foregår i et varmtvandsbassin, hvor vi kan udnytte varmen til at smertelindre kroppen i bevægelse. Vi bruger vandets opdrift til at træne med mindre belastning end på land og vandet modstand som en naturlig modstand i øvelserne. Der er fokus på bevægelighed, balance og styrke i træningen i vand.

Træningen på land har fokus på at styrke muskulaturen, så den kan klare større belastninger i hverdagen. Der tilrettelægges indivduelt træningsprogram, som superviseres af fysioterapeut.

Dette tilbud kan sagtens kombineres med behandling på klinikken eller som et separat tilbud.

Hvor og hvornår?

Træning i vand foregår i varmtvandsbassin, se nærmere information om tid og sted på vores side omkring bassinhold (klik her).

Træningen på land foregår i klinikkens træningscenter. Se nærmere med tidspunkter på vores side omkring superviseret træning (klik her). 

Der er løbende tilmelding til holdene. Tilmelding kan kun ske ved henvendelse på tlf. 98 14 33 33 eller mail til kontakt@aalborgfysioterapi.dk

Pris

De fleste gigtramte kan få vederlagsfri fysioterapi, og derved vil træningen være gratis. Ellers se nærmere her for priser: KLIK HER.

Scroll til toppen
Vi bruger cookies på aalborgfysioterapi.dk. Cookies anvendes til statistik og nødvendig funktionalitet.