Laser behandling

Klinikken tilbyder High Power Laser behandling, også benævnt HPLT (High Power Laser Treatment).

Tidligere lå lasereffekten nede på 500 mW, men med den nye teknologi udvikling og forskning, har klinikken nu en high power laser med en effekt på 25 W. Det vil sige 50 gange så kraftig som de tidligere laserapparater.

Mere power giver i teori og praksis bedre resultater i behandlingen. Laseren når dybere i vævet og kan påvirke strukturer helt ind til knoglen, hvis ønsket.
Samtidig anvender klinikkens laser forskellige bølgelængder som giver bedre påvirkning af de forskellige typer væv i området, såsom bindevæv, muskler, ledbånd, knogler og sener.

High power laseren anvendes med fordel ved inflammation (betændelse) og smerte samt for hurtigere heling, da den accelererer kroppens naturlige helingsproces.

Alle fysioterapeuter i klinikken er uddannet i brugen af Highpower laser. 
Ønsker du at konsultere en specialist på området, så kig nærmere på siden med beskrivelsen af vores Shockwave Klinik Aalborg.

High power laseren har ofte god effekt på nedenstående tilstande, både i akutte og kroniske situationer. Listen er ikke udtømmende, men giver et godt overblik omkring virkeområder.

Pris

  • Laser behandling tillæg 95 kr.

    Er et tillæg til prisen for fysioterapibehandling med lægehenvisning, da Sygesikringen ikke giver tilskud til laser behandling.
    Ved behandling uden lægehenvisning er evt. brug af laser eller andet apparatur inkluderet i behandlingsprisen.

Er du interesseret i at læse mere om apparatbehandling?

Så kan du gå til siden med beskrivelsen af vores Shockwave Klinik Aalborg.

Scroll to Top
Vi bruger cookies på aalborgfysioterapi.dk. Cookies anvendes til statistik og nødvendig funktionalitet.