Priser Specialiseret Fysioterapi

Annette, Julie og Jonni honoreres under specialist takster, som fremgår nedenfor. 

Julie Hedegaard arbejder med Specialiseret Fysioterapi for hele bevægeapparatet, hvor Jonni Andersen har specialiseret sin praksis omkring hals, stemme, strube og synkegener samt kæbe og nakke.

Er du medlem af Sygeforsikringen ‘danmark’, får du tilskud til behandlingen. Klinikken indberetter elektronisk til ‘danmark’.

Priserne er specialist takster, hvor der ikke gives yderligere tilskud, hvis har henvisning fra lægen.

Det er ikke nødvendigt med en lægehenvisning ved konsultation hos specialiseret fysioterapeut.

v/ Annette & Julie PrisTilskud fra ‘danmark’
1. Konsultation484,31 kr.133 kr.
Normal behandling307,95 kr.88 kr.
v/ Jonni AndersenPrisTilskud fra ‘danmark’
1. Konsultation698,00 kr.133 kr.
Normal behandling349,00 kr.88 kr.

OBS! Hvis du får dækket dine behandlinger af en forsikring, skal du være opmærksom på, at der kan være et max. dækningsbeløb pr. konsultation. Så det kan være, at du får en vis egen betaling ved konsultation hos specialiseret fysioterapeut.
Er du i tvivl, så kontakt klinikken, og sekretærerne kan vejlede dig.

Forklaring til Ydelserne i prislisten:

Første Konsultation. Når du kommer på klinikken første gang er der afsat ekstraordinær tid af til en fysioterapeutisk undersøgelse. I denne konsultation er hovedfokus på at få dig grundigt undersøgt, få lagt en behandlingsplan og ikke mindst give dig en årsagsforklaring til dine symptomer.

Normal behandling. Er når du kommer efterfølgende på klinikken. Her arbejdes og behandles videre ud fra den behandlingsplan, som blev lagt ved den første konsultation.

Tillægsinformation:

Lagen. Til behandling kræves det, at briksen bliver dækket med lagen og/eller håndklæde af hygiejniske hensyn. Som udgangspunkt tager kunden det selv med til hver behandling, men hvis ønsket kan engangslagen købes på klinikken.

Udeblivelse/For sent afbud. Ved manglende afbud eller afbud indgivet efter kl. 07.00 samme dag som behandlingsaftale, pådrages der et udeblivelsesgebyr jf. gældende overenskomst.
Afbud kan, udenfor klinikkens telefontid, indgives på telefonsvareren eller pr. mail.

Scroll to Top
Vi bruger cookies på aalborgfysioterapi.dk. Cookies anvendes til statistik og nødvendig funktionalitet.