Specialiseret Fysioterapi

Klinikken tilbyder Specialiseret Fysioterapi ved fysioterapeut Julie, Jonni, Mark og Rahele.

Julie er blandt regionens mest erfarne og kompetente fysioterapeuter.
Hun har opnået fysioterapeutisk specialisering i bevægeapparatet på allerhøjeste internationale niveau med sin Diploma i MDT (Mekanisk Diagnose & Terapi). Så Julie kan varetage behandling af hele bevægeapparatet på specialistniveau.

Jonni har specialiseret sin praksis omkring hals, stemme, strube og synkegener samt kæbe- og ansigtssmerter.

Mark har specialiseret sig inden for behandling med shockbølger, trykbølger og laser samt undersøgelse med ultralydsscanning. Han er primær behandler i vores Shockwave Klinik Aalborg.

Rahele har specialiseret sig inden for hovedpine, kæbe- og ansigtssmerter samt nakkeproblematikker. Hun har, som den eneste fysioterapeut i Region Nordjylland, kombineret sin fysioterapibaggrund og årelange praksis med en Mastergrad i hovedpine.

JH web FB billede

Hvad er Specialiseret Fysioterapi?

Ved Specialiseret Fysioterapi møder du en fysioterapeut, som er klinisk specialiseret inden for muskuloskeletale og bevægeapparats-lidelser.

Den specialiseret fysioterapeut har dokumenteret viden omkring undersøgelse, diagnostik og behandling af komplicerede tilstande i bevægeapparatet.

Hvorfor vælge Specialiseret Fysioterapi?

Har du behov for at få afklaring over, hvad du fejler, og få sat en reel diagnose? Måske du har prøvet forskellige behandlingstiltag uden effekt?
Ja, så er det oplagt at vælge at konsultere en specialiseret fysioterapeut, som med sin erfaring og høje faglige niveau kan give dig afklaring på din fysiske tilstand, sætte en diagnose og ligge en konkret behandlingsplan.

Behov for second opinion på dine skavanker?
Julie bliver brugt til second opinion forløb af kollegaer, forsikringsselskaber og kunder, som har været rundt i sundhedssystemet uden at få nærmere vished.
Det samme er gældende for Rahele inden for hovedpine-området.

Bare ønske om at få vurdering af en specialiseret fysioterapeut?
Så er Julie, Jonni, Mark eller Rahele et oplagt valg, hvor du fra 1. konsultation får sat en diagnose og behandlingsplan.

Har du nogle spørgsmål, kan du kontakte Julie, Jonni, Mark og Rahele på klinikkens mail kontakt@aalborgfysioterapi.dk eller på telefon 98 14 33 33.

Priser

Du kan se nærmere omkring priser for Specialiseret Fysioterapi hos Julie ved at klikke her.

Priser for konsultation hos Mark i Shockwave Klinik Aalborg kan du se ved at klikke her.

Jonni og Rahele har deres egne takster, som du kan se ved at klikke her.

Scroll to Top
Vi bruger cookies på aalborgfysioterapi.dk. Cookies anvendes til statistik og nødvendig funktionalitet.