Osteopati

v/ Osteopat studerende

På klinikken har vi fysioterapeut og osteopat-studerende Joel, som er i gang med 4. og sidste år på osteopat uddannelsen ved det internationalt anerkendte og engelske akademi ESO (European School of Osteopathy).

Osteopat uddannelsen ved ESO er en 4-årig videreuddannelse. 
For at kunne deltage i videreuddannelsen skal man enten være uddannet fysioterapeut, kiropraktor eller læge.

Osteopatiske behandlingsområder

Vores osteopat studerende kan hjælpe dig med en osteopatisk tilgang og behandling til det meste af kroppen. Har nedenfor udspecificeret områderne, hvor Joel kan hjælpe dig.

-

Priser

Er du medlem af sygeforsikringen ‘danmark’, så er der tilskud på 133 kr. for 1. konsultation og 88 kr. pr. efterfølgende behandling.

Hvis du får dækket dine behandlinger af en forsikring, skal du være opmærksom på, at der kan være et max. dækningsbeløb pr. konsultation. Så det kan være, at du får en vis egen betaling. Er du i tvivl, så kontakt klinikken på tlf. 98 14 33 33, og sekretærerne kan vejlede dig.

Hvad er osteopati?

Osteopati er en holistisk behandlingstilgang baseret på sundhedsvidenskabelige grundelementer, herunder anatomi, neurologi, fysiologi, biomekanik, embryologi og patologi.

Filosofien bag osteopati er, at når kroppen bliver korrigeret mekanisk, vil kroppens egne selvhelingsmekanismer træde i kraft.
Da strukturerne i kroppen påvirker hinanden, og er afhængige af hinandens funktion, er det ikke ualmindeligt, at årsagen til problemet ligger et anden sted end der hvor smerterne eller symptomerne opleves.
Osteopaten kan derfor, gennem dybdegående undersøgelse, diagnosticere årsagssammenhænge i kroppen.

Udover den fysiske krop, inddrager osteopaten også psykiske faktorer, herunder stress, psykiske traumer og din forståelse for smerter til at finde eventuelle bidragende elementer ved dine smerter.

 

-

Osteopati er en blanding af fysioterapeutisk, kiropraktisk og medicinvidenskabelig tilgang.

En osteopat behandler og forebygger dysfunktioner i hele kroppen, og behandler led, muskler, bindevæv, blodkar og nerver med manuelle teknikker for at normalisere kroppens funktioner.

Når den optimale balance i kroppen er genskabt, får man rådgivning omkring hvordan man fastholder den optimale funktion af kroppen

Scroll to Top
Vi bruger cookies på aalborgfysioterapi.dk. Cookies anvendes til statistik og nødvendig funktionalitet.