Osteopati

Hvad er osteopati?

Osteopati er en holistisk behandlingstilgang baseret på sundhedsvidenskabelige grundelementer, herunder anatomi, neurologi, fysiologi, biomekanik, embryologi og patologi.

Filosofien bag osteopati er, at når kroppen bliver korrigeret mekanisk, vil kroppens egne selvhelingsmekanismer træde i kraft.
Da strukturerne i kroppen påvirker hinanden, og er afhængige af hinandens funktion, er det ikke ualmindeligt, at årsagen til problemet ligger et anden sted end der hvor smerterne eller symptomerne opleves.
Gennem dybdegående undersøgelse, diagnosticeres årsagssammenhænge i kroppen.

Udover den fysiske krop, inddrages også psykiske faktorer, herunder stress, psykiske traumer og din forståelse for smerter til at finde eventuelle bidragende elementer ved dine smerter.

Samlet set er osteopati, populært sagt, en blanding af fysioterapeutisk og kiropraktisk tilgang.

-

Her behandler og forebygger man dysfunktioner i hele kroppen. Der behandles led, muskler, bindevæv og nerver med manuelle teknikker for at normalisere kroppens funktioner.

Når den optimale balance i kroppen er genskabt, får man rådgivning omkring hvordan man fastholder den optimale funktion af kroppen

Osteopatiske behandlingsområder

På klinikken har vi vores specialiseret fysioterapeut Julie, som arbejder med osteopatisk tilgang og teknikker på følgende områder:

-

Priser

Er du medlem af sygeforsikringen ‘danmark’, så er der tilskud på 133 kr. for 1. konsultation og 88 kr. pr. efterfølgende behandling.

Hvis du får dækket dine behandlinger af en forsikring, skal du være opmærksom på, at der kan være et max. dækningsbeløb pr. konsultation. Så det kan være, at du får en vis egen betaling. Er du i tvivl, så kontakt klinikken på tlf. 98 14 33 33, og sekretærerne kan vejlede dig.

Scroll to Top
Vi bruger cookies på aalborgfysioterapi.dk. Cookies anvendes til statistik og nødvendig funktionalitet.