Graviditetstræning

Hold dig i form under din graviditet. Eller kom i form 🙂

Vil du gerne bevæge dig og få brugt kroppen under din graviditet. Så kan du få optimal træning på dette hold, under kyndig vejledning af erfaren kvindelig fysioterapeut, som samtidig kan give svar på alle de graviditets relaterede spørgsmål omkring kroppen, som typisk kommer i forløbet.

I dette træningsforløb kan du komme trygt i gang med din træning, hvor der tages individuelle hensyn, uanset hvilken form du er i.

Du kan starte, når som helst i din graviditet, det vil hverken være for sent eller for tidligt. Fysioterapeuten doserer træningsintensiteten for den enkelte, så alle får max effekt ud af træningen. Så træningen vil være både intensiv og hensynsfuld med mulighed for at tage individuelle hensyn.

Under en graviditet er det ganske normalt, at der fx kan opstå lænde- og bækkensmerter, som den rette træning kan være med til at forebygge.

På holdet vil vi derfor have fokus på:

Vi garanterer også for aktivering af kroppens muskulatur generelt samt sved på panden 🙂

Vil max. være 8 deltagere på holdet for at holde træningen fokuseret, intensiv og muligt for instruktøren at optimere træningen for den enkelte deltager.

Holdopstart og tidspunkt

Holdopstart 02/07-24: Afvikles hver tirsdag kl. 16.00 – 17.00 i 8 uger ved fysioterapeut Caroline L. 

Holdopstart 14/08-24: Afvikles hver onsdag kl. 16.00 – 17.00 i 8 uger ved fysioterapeut Caroline B. 

Til orientering er der  omklædning- og badefaciliteter på klinikken.

Tilmelding

Tilmelding sker ved kontakt på tlf. 98 14 33 33 eller mail dit telefonnummer og navn til kontakt@aalborgfysioterapi.dk så ringer vi dig op 🙂

Tilmelding efter først til mølle princip.

Der startes løbende nye hold minimum hver 8. uge. Og der laves også løbende ‘fortsætter’ hold for dem, som har været igennem et forløb.

Pris

Pris 949 kr. for hele forløbet på 8 gange. 

Mulighed for 50% tilskud fra sygeforsikringen ‘danmark’. Der indberettes elektronisk til ‘danmark’, når forløbet er gennemført.

Scroll to Top
Vi bruger cookies på aalborgfysioterapi.dk. Cookies anvendes til statistik og nødvendig funktionalitet.