Priser Kæbebehandling

Jonni, Niklas og Rahele er blandt regionens få fysioterapeuter med kompetencer inden for kæbebehandling.

Er du medlem af Sygeforsikringen ‘danmark’, får du tilskud til behandlingen. Klinikken indberetter elektronisk til ‘danmark’.

Det er ikke nødvendigt med en lægehenvisning ved konsultation til kæbebehandling.

Priserne er specialist takster, hvor der ikke gives yderligere tilskud til nedenstående takster, hvis har henvisning fra lægen.

Priser v/ NiklasPrisTilskud fra ‘danmark’
1. Konsultation506,72 kr.133 kr.
Opfølgende behandling322,19 kr.88 kr.
Priser v/ Jonni & RahelePrisTilskud fra ‘danmark’
1. Konsultation698,00 kr.133 kr.
Opfølgende behandling349,00 kr.88 kr.

Mens Niklas følger de landsdækkende overenskomstmæssige bruttotakster, så har Jonni og Rahele deres egne særskilte takster på baggrund af deres kombineret speciale.
Udover kæbespeciale har Jonni også speciale inden for hals, stemme og synkegener.
Mens Rahele udover kæbespeciale også har speciale inden for hovedpine og ansigtssmerter.

OBS! Hvis du får dækket dine behandlinger af en forsikring, skal du være opmærksom på, at der kan være et max. dækningsbeløb pr. konsultation. Så det kan være, at du får en vis egen betaling ved konsultation hos specialiseret fysioterapeut.
Er du i tvivl, så kontakt klinikken, og sekretærerne kan vejlede dig.

Forklaring til Ydelserne i prislisten:

Første Konsultation. Når du kommer på klinikken første gang er der afsat ekstraordinær tid af til en fysioterapeutisk undersøgelse. I denne konsultation er hovedfokus på at få dig grundigt undersøgt, få lagt en behandlingsplan og ikke mindst give dig en årsagsforklaring til dine symptomer.

Opfølgende behandling. Er når du kommer efterfølgende på klinikken. Her arbejdes og behandles videre ud fra den behandlingsplan, som blev lagt ved den første konsultation.

Tillægsinformation:

Lagen. Til behandling kræves det, at briksen bliver dækket med lagen og/eller håndklæde af hygiejniske hensyn. Som udgangspunkt tager kunden det selv med til hver behandling, men hvis ønsket kan engangslagen købes på klinikken.

Udeblivelse/For sent afbud. Ved manglende afbud eller afbud indgivet efter kl. 07.00 samme dag som behandlingsaftale, pådrages der i henhold til overenskomsten et udeblivelsesgebyr.
Afbud kan, udenfor klinikkens telefontid, indgives på telefonsvarer, mail eller sms.

Scroll to Top
Vi bruger cookies på aalborgfysioterapi.dk. Cookies anvendes til statistik og nødvendig funktionalitet.