Priser Såler

Du kan læse nærmere, omkring de såltyper vi anvender, ved at klikke her.

Udarbejdelse af en Formthotics Medical System indlægssål er en specialist ydelse, hvor der ikke gives yderligere tilskud, hvis har henvisning fra lægen.

Har du en kommunal bevilling til såler, kan den sagtens benyttes ved Aalborg Fysioterapi. Du har ret til frit valg af leverandør, når du får en bevilling.

KLIK HER for at booke tid online til støbning af såler.

 Pris

Støbning af full-size såler

Extra full-size såler*

999,00 kr.

799,00 kr.

Støbning af 3/4 såler

Extra 3/4 såler*

925,00 kr.

725,00 kr.

Støbning af full-size børne såler (< str. 35)

Extra full-size børne såler*

925,00 kr.

725,00 kr.

  
Opfølgning / ekstra korrektion322,19 kr.
Udeblivelse / for sent afbud195,50 kr.

Forklaring til Ydelserne i prislisten:

Støbning af full-size såler. Prisen er for et par såler incl. forundersøgelse. Herudover gives gode råd om skovalg, træningsøvelser og evt. manuel behandling af fejlstillinger i fod/ankel. Sålerne kan laves fra str. 29 op til str. 50.

Støbning af 3/4 såler. Prisen for 3/4 såler incl. forundersøgelse. 3/4 såler anvendes, når der ikke kan være en fuld sål i skoen.

*Extra såler. Denne pris gælder kun, hvis det ekstra sæt såler bliver støbt ved samme konsultation, som det første par såler.

Opfølgning / ekstra korrektion. Er hvis du efter brug af sålerne i 14 dage har behov for ekstra korrektion på sålerne. I de fleste tilfælde bliver det ikke nødvendigt med denne opfølgning, og derfor har vi valgt, at sætte dette som en separat ydelse, i stedet for at lægge den automatisk med ind i startprisen ved støbning af sålerne.

Udeblivelse / For sent afbud. Ved manglende afbud eller afbud indgivet efter kl. 07.00 samme dag som behandlingsaftale, pådrages der et udeblivelsesgebyr.
Afbud kan, udenfor klinikkens åbne telefontid, indgives på telefonsvarer, mail eller sms.

Scroll to Top
Vi bruger cookies på aalborgfysioterapi.dk. Cookies anvendes til statistik og nødvendig funktionalitet.