Jonni og Rahele Priser

Jonni og Rahele honoreres efter deres egne specialist takster, som fremgår nedenfor.

Jonni har specialiseret sin praksis omkring hals, stemme, strube og synkegener samt kæbe- og ansigtssmerter.

Rahele har en mastergrad i hovedpine, og har specialiseret sin praksis omkring hovedpine, kæbe- og ansigtssmerter samt nakkeproblematikker.

Er du medlem af Sygeforsikringen ‘danmark’, får du tilskud til behandlingen. Klinikken indberetter elektronisk til ‘danmark’.

Det er ikke nødvendigt med en lægehenvisning ved konsultation hos Jonni og Rahele.

Priserne er specialist takster, hvor der ikke gives yderligere tilskud, hvis har henvisning fra lægen.

 PrisTilskud fra ‘danmark’
1. Konsultation698,00 kr.133 kr.
Udvidet opfølgende behandling523,50 kr.88 kr.
Opfølgende behandling349,00 kr.88 kr.

OBS! Hvis du får dækket dine behandlinger af en forsikring, skal du være opmærksom på, at der kan være et max. dækningsbeløb pr. konsultation. Så det kan være, at du får en vis egen betaling ved konsultation hos Jonni og Rahele.
Er du i tvivl, så kontakt klinikken, og sekretærerne kan vejlede dig.

Forklaring til Ydelserne i prislisten:

Første Konsultation. Når du kommer på klinikken første gang er der afsat ekstraordinær tid af til en fysioterapeutisk undersøgelse. I denne konsultation er hovedfokus på at få dig grundigt undersøgt, få lagt en behandlingsplan og ikke mindst give dig en årsagsforklaring til dine symptomer.

Udvidet opfølgende behandling. Er når du kommer efterfølgende på klinikken, og der er behov for ekstra tid til konsultation. Her arbejdes og behandles videre ud fra den behandlingsplan, som blev lagt ved den første konsultation. Konsultationstid 40-45 min.

Opfølgende behandling. Er når du kommer efterfølgende på klinikken. Her arbejdes og behandles videre ud fra den behandlingsplan, som blev lagt ved den første konsultation. Konsultationstid 25-30 min.

Tillægsinformation:

Lagen. Til behandling kræves det, at briksen bliver dækket med lagen og/eller håndklæde af hygiejniske hensyn. Som udgangspunkt tager kunden det selv med til hver behandling, men hvis ønsket kan engangslagen købes på klinikken.

Udeblivelse/For sent afbud. Ved manglende afbud eller afbud indgivet efter kl. 07.00 samme dag som behandlingsaftale, pådrages der et udeblivelsesgebyr jf. gældende overenskomst.
Afbud kan, udenfor klinikkens telefontid, indgives på telefonsvarer, mail eller sms.

Scroll to Top
Vi bruger cookies på aalborgfysioterapi.dk. Cookies anvendes til statistik og nødvendig funktionalitet.