Claus Buchholtz udbyder Specialiseret Fysioterapi og arbejder under specialist takster.

Specialist-taksterne er lidt højere, men er du medlem af Sygeforsikringen ‘danmark’ giver de tilskud til behandlingen. Klinikken indberetter elektronisk til ‘danmark’.

Pris Tilskud fra ‘danmark’
1. Konsultation 450,64 kr. 133 kr.
Normal behandling 286,53 kr. 88 kr.
Tillæg ved brug af akupunktur, laser eller shockbølge 55,00 kr.
Tape forbrug pr. gang 10,00 kr.
Lagen 20,00 kr.
Udeblivelse / For sent afbud 173,50 kr.

OBS! Hvis du får dækket dine fysioterapibehandlinger af en forsikring, skal du være opmærksom på, at det ikke er alle forsikringer, der vil dække det fulde beløb ved konsultation af fysioterapeut, som er klinisk specialist.

Forklaring til Ydelserne i prislisten:

Første Konsultation. Når du kommer på klinikken første gang er der afsat ekstraordinær tid af til en fysioterapeutisk undersøgelse. I denne konsultation er hovedfokus på at få dig grundigt undersøgt, få lagt en behandlingsplan og ikke mindst give dig en årsagsforklaring til dine symptomer.

Normal behandling. Er når du kommer efterfølgende på klinikken. Her arbejdes og behandles videre ud fra den behandlings/rehabiliterings-plan for dine symptomer ud fra den første konsultation.

Tillæg ved brug af akupunktur, laser eller shockbølge. Anvendes der akupunktur, laser eller shockbølge i behandlingen, vil der komme et tillæg på 55 kr. pr. konsultation.

Tape forbrug pr. gang. Hvis der f.x. anvendes sportstape eller kinesiotape i behandlingen, er der et engangsgebyr på 10 kr. pr. behandling. Beløbet er ens uanset, hvor meget tape der anvendes.

Lagen. Til behandling kræves det, at briksen bliver dækket med lagen og/eller håndklæde af hygiejniske hensyn. Som udgangspunkt tager kunden det selv med til hver behandling, men hvis ønsket kan engangslagen købes af klinikken for 20 kr.

Udeblivelse/For sent afbud. Ved manglende afbud eller afbud indgivet efter kl. 09.00 samme dag som behandlingsaftale, pådrages der i henhold til overenskomsten et udeblivelsesgebyr på 160,00 kr. Afbud kan, udenfor klinikkens telefontid, indgives på telefonsvareren.