Privatlivspolitik

Persondatapolitik
Ved at benytte www.aalborgfysioterapi.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. Aalborg Fysioterapi ApS respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som du giver på hjemmesiden. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.

Dataansvarlig
Navn og kontaktoplysninger:
Aalborg Fysioterapi ApS
Grønlands Torv 24
9210 Aalborg SØ
cvr.nr. 36915854
Mail: kontakt@aalborgfysioterapi.dk
Tlf.: 98143333

Personoplysninger
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, adresse, e-mail og telefonnummer.

Formål med behandling af persondata
Håndtering af kundeoplysninger i forbindelse med indgåelse og gennemførelse af aftaler samt tværfaglig samarbejde og efterfølgende fakturering.

Kategorier af personoplysninger
Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv.
www.aalborgfysioterapi.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne korrespondere og indgå aftaler med dig.

Almindelige personoplysninger
– Navn og efternavn
– Adresse
– E-mail
– Telefonnummer
– Login-oplysninger i forbindelse med online booking

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger baseret på følgende grundlag:
– Hvis det er nødvendigt af hensyn til indgåelse af aftale eller tilmelding til foredrag eller andre events.
– Hvis det er nødvendigt for at vi kan overholde en retlig forpligtelse i journalføringspligten.
– Udtrykkeligt samtykke.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Personoplysninger afgivet på www.aalborgfysioterapi.dk videregives kun til:
– Virksomhedens interne personale.
– Udvalgte og betroede tredjemænd, såsom praktiserende læge, speciallæge og sygehus, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere den bedste tværfaglige behandling. Der bedes dog altid om mundtlig samtykke hertil. Herudover vores onlinebookingsystem Equus (https://www.cgm.com/dk/produkter_og_services/fysioterapeuter/equus/overblik/basic_page__4___8___4__leftnav_rightcolumn_958.dk.jsp)

Hvordan vi anvender de oplysninger, vi indsamler
For at kunne videreudvikle og forbedre www.aalborgfysioterapi.dk fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere, som du bruger mest.
www.aalborgfysioterapi.dk anvender Google Analytics og Google Tag Manager til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics og Google Tag Manager.
Google Analytics og Google Tag Manager kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem.
Privatlivsvilkårene for Google Analytics og Google Tag Manager accepteres ved besøg på www.aalborgfysioterapi.dk og fremgår af http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html og https://www.google.com/analytics/tag-manager/use-policy/.
Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver www.aalborgfysioterapi.dk ikke data om din brug af tjenesterne på www.aalborgfysioterapi.dk .

Opbevaring/Sletning
Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål.
Personoplysninger vil som udgangspunkt efter gældende regler, herunder i henhold til journalføringspligten, blive opbevaret hos Aalborg Fysioterapi i en periode på minimum 5 år fra udgangen af det år, oplysningerne vedrører.

Adgang til oplysninger
Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på kontakt@aalborgfysioterapi.dk.

Cookies
Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med tilmelding til foredrag og andre tjenester, anvender www.aalborgfysioterapi.dk cookies. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Den anvendte cookie identificerer ikke den enkelte bruger, men derimod brugerens terminaludstyr, fx pc, mobiltelefon etc. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Brugen af cookies forringer ikke din sikkerhed ved at bruge hjemmesiden.
Cookies anvendes for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies anvendes også til brug for trafikmåling, herunder til statistiske og analytiske formål.
Hvis du ikke ønsker, at www.aalborgfysioterapi.dk identificerer din pc, mobil etc. ved hjælp af cookies, kan du læse mere her om, hvordan du kan slette og blokere cookies fra i din browser.
For hvert besøg på hjemmesiden – uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie – registrerer www.aalborgfysioterapi.dk din type af browser, styresystemet, værten (host) og webadresser på de sider, der ønskes adgang til. Disse data bliver brugt i et samlet og anonymt skema for statistisk analyse om den generelle brug af hjemmesiden.

Tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger
Behandlingen af personoplysninger sker i overensstemmelse med interne retningslinjer, der blandt andet fastsætter rammerne for autorisation- og adgangsstyring samt logning.

Dine rettigheder
Du har efter databeskyttelsesforordningen, som træder i kraft d. 25. maj 2018 en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.