Bækkenbundstræning i Aalborg

Bækkenbundstræning på Vores Bækkenbundshold

Dette hold fokuserer på bækkenbundstræning, som er medvirkende til, at du blandt andet kan få en bedre kropsholdning og forebygge inkontinens. Udover at fokusere på bækkenbunden vil holdet ligeledes have stor opmærksomhed på de stabiliserende muskler omkring, så hele bækkenet styrkes.

For at høre mere om vores bækkenbundshold, kontakt os på tlf. 98 14 33 33 eller mail til

Hvorfor bækkenbundstræning?

Mange kvinder og mænd er kede af, at de har problemer med at holde tæt under fysisk aktivitet. Derfor tilbyder Aalborg Fysioterapi bækkenbundstræning med fokus på korrekt knibe-teknik under fysisk aktivitet.

Deltagelse på vores hold vil derfor med sikkerhed udfordre og styrke dit bækken. Har du, eller vil du blot forebygge problemer med aktiveringen af din bækkenbundsmuskulatur? Så er bækkenbundstræning lige noget for dig.

Træningen foregår som holdtræning, men hver enkelt deltager vil være i fokus, og man vil derfor få tilrettelagt specifikke øvelser alt efter behov.

Bækkenbundsøvelser mod inkontinens

Muskulaturen i bækkenet svækkes af både graviditet og aldring, og dette kan være medvirkende til, at man oplever inkontinens. Dette er ubehageligt, og vi ved, at mange danskere efterspørger bækkenbundstræning. Heldigvis kan over 70% af bækkenbundsproblematikkerne trænes væk med den rette vejledning.

Hos os laver vi bækkenbundstræning, der henvender sig til alle aldre og begge køn!

Start med en individuel konsultation for de bedste resultater

Vi anbefaler en individuel konsultation ved en af vores speciale fysioterapeuter Ina Dahl eller Jeanette H. Ørvad, inden du starter din bækkenbundstræning. På den måde sikrer vi os, at knibe-teknikken er korrekt, og at du føler dig tilpas med øvelserne.

Holdet afvikles hver onsdag kl. 09.00-10.00.

Alle har mulighed for at deltage, og der er løbende tilmelding, så du kan starte op med det samme.

Tilmelding til bækkenbundstræning sker ved henvendelse på tlf. 98 14 33 33 eller mail til

Klik her for priser på deltagelse på Bækkenbundstræning.

Til orientering er der optimale omklædnings- og badefaciliteter på klinikken.