Formthotics skoindlæg

Hos Aalborg Fysioterapi har vi har valgt Formthotics Medical System indlægssåler.
Efter test af de forskellige leverandørers produkter er det vores vurdering, at Formthotics producerer de bedste formstøbte skoindlæg på markedet.
Vi er ikke alene om denne overbevisning. Formthotics indlægssåler har været genstand for flere forskningsstudier, og er til dato de mest dokumenterede indlægssåler på verdensplan.

Formthotics er løbende blevet udviklet og har over 30 års erfaring på markedet. Herhjemme bruges sålerne af Team Danmark udøvere og mange andre professionelle sportsatleter.

Derfor skal du vælge Formthotics

Formthotics har flere væsentlige fordele i forhold til de andre såleproducenter. Læs mere nedenfor omkring alle fordelene ved netop dette produkt:

-

Dynamiske indlægssåler

Formthotics såler er såkaldte dynamiske såler, der fungerer, som en dynamisk enhed med foden.
Det betyder, at sålen guider fodens bevægelse i den optimale retning, og derved stimulerer til muskelaktivitet. Med et par Formthotics indlægssåler bliver fodens muskulatur derfor ikke inaktiv og slap.
Reelt, betyder det, at hvert skridt med sålerne bliver træning af fodens muskulatur. Derfor oplever vi også i flere tilfælde, specielt blandt børn og unge, at der ikke er behov for et nyt sæt såler, når de gamle er slidt op. Ganske simpelt fordi fodens muskulatur nu selv har taget over.
Formthotics såler støtter foden optimalt, hvor vægt og tryk fordeles jævnt. Dette giver god komfort samt mindsker træthed og udmattelse i fødderne.
Vi er først tilfredse, når vi kan opfylde vores 2 hovedkriterier: 1) Kundens problematik skal blive afhjulpet og 2) Der skal være god komfort ved brug af sålerne.

Ønsker du mere info omkring sålerne kan du læse mere ved at klikke her. Du er også velkommen til at maile til kontakt@aalborgfysioterapi.dk eller ringe på tlf. 98 14 33 33.

Du kan se nærmere omkring priser ved at klikke her.

Forveksl ikke Formthotics Medical System med Formthotics Sport

OBS! Formthotics Medical System skal endelig ikke forveksles med Formthotics Sport produkterne, som man finder i sportsforretningerne.
Formthotics Medical System er en medicinsk produktrække af såler, som er udviklet til sundhedsprofessionelle. Denne produktrække giver et utal af muligheder for at tilrette sålen præcis til dig.

Scroll to Top
Vi bruger cookies på aalborgfysioterapi.dk. Cookies anvendes til statistik og nødvendig funktionalitet.