Impotens & Rejsningsproblemer

Aalborg Fysioterapi er en af de få privatklinikker i Jylland, som har stor erfaring og ekspertise i behandling af impotens og rejsningsproblemer med fokuseret shockbølger, også kaldet ESWT.

Konsultation foregår under diskrete og professionelle forhold, hvor der afsættes god tid til samtale, vurdering og behandling.

Vi opfordrer altid til, at man har snakket med læge omkring sin problematik, inden man opstarter behandlingen. Da impotens & rejsningsproblemer også kan være det første symptom på anden kredsløbslidelse i kroppen.

Shockbølge behandlingen

Selve behandlingen kaldes ED-behandling (Erektil Dysfunktion) og foregår med et shockbølgeapparat, som bliver brugt på svulmelegemerne på penis  og mellemkødet for at skabe øget blodcirkulation og påvirke eventuelle forkalkninger.

Det vil sige denne behandling specielt er effektiv, når årsagen er dårlige karforhold, hvilket også er den hyppigste grund til impotens og rejningsproblemer.
Shockbølgebehandlingen behandler i denne situation årsagen til impotens og rejsningsproblemer, hvor medicin som PDE-5 hæmmere udelukkende er symptombehandlende.

Shockbølgebehandlingen er uden bivirkninger.

Shockbølge med dokumenteret effekt mod impotens & rejsningsproblemer

Behandlingsmetoden er dokumenteret i flere kliniske forsøg. Se nærmere information i video og links nederst på siden.

Behandlingen skal udføres minimum 5 gange, og i nogle tilfælde op til 10 gange.

Mænd, der tidligere har haft behov for behandling med PDE-5 hæmmere, vil i de fleste tilfælde efter behandling med ESWT kunne undvære den medicin.
Kan også opleve at mænd, som ikke tidligere har haft effekt af PDE-5 hæmmere, får effekt af medicinen efter ESWT behandlinger.

Specialiserede fysioterapeuter

Klinikken har regionens mest erfarne kompetenceteam på dette område bestående af specialiseret fysioterapeut Kasper og Mark.
De forestår behandlingen på klinikken, og er certificerede behandlere via specialeuddannelse tilrettelagt af overlæge Peter Lyndorf, www.lyngdorf.dk

-

Priser

Scroll to Top
Vi bruger cookies på aalborgfysioterapi.dk. Cookies anvendes til statistik og nødvendig funktionalitet.