Impotens

Aalborg Fysioterapi er en af de få privatklinikker i Jylland, som har erfaring og ekspertise i behandling af impotens med fokuseret shockbølger, også kaldet ESWT.

Konsultation foregår under diskrete og professionelle forhold, hvor der afsættes god tid til samtale, vurdering og behandling.

Shockbølge behandlingen

Selve behandlingen kaldes ED-behandling (Erektil Dysfunktion) og foregår med et shockbølgeapparat, som bliver brugt på svulmelegemerne på penis  og mellemkødet for at skabe øget blodcirkulation og påvirke eventuelle forkalkninger.

Det vil sige denne behandling specielt er effektiv, når årsagen til rejsningsproblemerne er dårlige karforhold, hvilket også er den hyppigste grund til impotens.
Shockbølgebehandlingen behandler i denne situation årsagen til impotens, hvor medicin som PDE-5 hæmmere udelukkende er symptombehandlende.

Shockbølgebehandlingen er uden bivirkninger.

Shockbølge med dokumenteret effekt mod impotens

Behandlingsmetoden er dokumenteret i flere kliniske forsøg. Se nærmere information i video og links nederst på siden.

Behandlingen skal udføres minimum 5 gange, og i nogle tilfælde op til 10 gange.

Mænd, der tidligere har haft behov for behandling med PDE-5 hæmmere, vil i de fleste tilfælde efter behandling med ESWT kunne undvære den medicin.
Kan også opleve at mænd, som ikke tidligere har haft effekt af PDE-5 hæmmere, får effekt af medicinen efter ESWT behandlinger.

Specialiserede fysioterapeuter

Fysioterapeut Bitten Aa. Enghave og Kasper O. Møller forestår behandlingen på klinikken. De er certificerede ED-behandlere via specialeuddannelse tilrettelagt af overlæge Peter Lyndorf, www.lyngdorf.dk

-

Priser

Scroll til toppen
Vi bruger cookies på aalborgfysioterapi.dk. Cookies anvendes til statistik og nødvendig funktionalitet.