Behandling af inkontinens

Ca. en halv million danskere, mænd som kvinder, oplever dagligt problemer med inkontinens, og mange gør ikke noget aktivt ved det, da området stadigvæk desværre er lidt tabubelagt.

Har du problemer med at ”holde på vandet” under fysisk aktivitet eller bevægelse, så kan det være tegn på svage muskler i din bækkenbund.  Hos Aalborg Fysioterapi har vi Fysioterapeut Ina Dahl og Jeanette H. Ørvad, som har speciale i gynækologisk obstetrisk fysioterapi og inkontinens.

Bækkenbundstræning

Ina og Jeanette kan undersøge, behandle og tilrettelægge et program, der kan afhjælpe problemet. Succesraten for at bedre og endda kurere mild til moderat inkontinens er på over 70% ! –  og endnu flere tilfælde kan det forebygges i at opstå.

Har du prøvet med knibeøvelser uden effekt, er det ikke ensbetydende med at du ikke kan få hjælp. Undersøgelser har vist, at over 50% af mænd & kvinder, som udfører knibeøvelser, ikke udfører dem korrekt!

inkontinens

Efterfølgende er der mulighed for videre træning på klinikkens bækkenbundshold, hvor Jeanette er instruktør.

Kontakt endelig Ina eller Jeanette for nærmere info. Du er ikke alene, og ingen skal leve med gener, der kan begrænse livskvaliteten.