Behandling af inkontinens

Ca. en halv million danskere, mænd som kvinder, oplever dagligt problemer med inkontinens, og mange gør ikke noget aktivt ved det, da området stadigvæk desværre er lidt tabubelagt.

Inkontinens rammer hver 10. person – både mænd og kvinder. Det kan opstå af forskellige årsager, og der findes forskellige former for inkontinens, som kan vise sig ved følgende symptomer:

  Lækage ved fysisk anstrengelse.

Pludselig vandladningstrang med eller uden lækage.

Ufrivillig luft eller afføring.

En bækkenbundsfysioterapeut kan gennem en grundig samtale og undersøgelse finde frem til, hvad den rette behandlingsstrategi skal være.
Behandlingen består ofte af øvelser, som kan udføres hjemme og med opfølgning på klinikken.

inkontinens

7 ud af 10 personer, der søger den rette vejledning og behandling, kan enten blive helt fri for deres inkontinens eller få det meget bedre.

Har du prøvet med knibeøvelser uden effekt, er det ikke ensbetydende med at du ikke kan få hjælp. Undersøgelser har vist, at over 50% af mænd & kvinder, som udfører knibeøvelser, ikke udfører dem korrekt!

Har du problemer med Inkontinens – afføring, luft og/eller urin, så kan en af vores bækkenbundsfysioterapeuter Ina Dahl og Jeanette H. Ørvad hjælpe dig.

Kontakt endelig Ina eller Jeanette for nærmere info. Du er ikke alene, og ingen skal leve med gener, der kan begrænse livskvaliteten.