Fysiurgisk wellness massage

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en massageform, hvor massøren har fokus på væv, muskulatur og hele bevægeapparatet. Det betyder altså, at denne massageform har til formål at få din krop til at fungere optimalt.

Fysiurgisk massage benyttes blandt andet, for at kompensere for de påvirkninger kroppen får af stillesiddende arbejde eller belastninger. Dine muskler får massørens fulde fokus, og de vil være hele udgangspunktet for massagen, så du kan gå herfra med en helt anden følelse i kroppen.

Der er mange positive virkninger ved fysiurgisk massage, og det er altid godt at prioritere kroppens velvære højt, derfor arbejder vi for, at din krop kan:

– slappe af i stressede og stive muskler
– udskille affaldsstoffer gennem muskelvævet
– afhjælpe spændingshovedpine
– forkorte restitutionstid
– lindre smerter og udstede endorfiner

 

massage i aalborg

massage i aalborg

Udover ovenstående positive udfald er det også bevist, at fysiurgisk massage har en afslappende effekt på krop og sind, som fremmer en positiv tilstand. Så hvis du har brug for et roligere og mere kreativt sind, som kan håndtere stress, er fysiurgisk massage noget for dig.

Kom forbi eller ring til os for at bestille en tid til fysiurgisk massage. Vi vil med glæde hjælpe dig til en mere afslappende hverdag uden spændinger i krop og sind.

Wellness massage

Alle kan have brug for en omgang wellness, som styrker krop og sjæl i ny og næ. Vi tilbyder wellness massage og garanterer en høj faglig kvalitet, da massagen udføres af en af vores dygtige fysioterapeuter.

Luk øjnene og nyd enten 30 eller 45 minutters wellness massage, hvor du og dine muskler er i centrum. Massagen udarbejdes ud fra, hvor dine muskelspændinger er.

Wellness massage er ren velvære, som er godt for mange ting, herunder:

– muskelspændinger
– stresset muskulatur
– ømme muskler

Hos Aalborg Fysioterapi er det fysioterapeuterne Annette SøndergaardBitten Aa. Enghave, Camilla A. MortensenJeanette H. Ørvad og Nina Ballesgaard, som står for fysiurgisk massage og wellness massage. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Du kan se nærmere omkring priserne for wellness massage her.