Foredrag om slidgigt i Hofter og Knæ

Afholdes næste gang til foråret 2023

Kom til åbent foredrag omkring slidgigt i hofte og knæ.
Der er adgang for alle, kræver dog forhåndstilmelding, se nærmere nedenfor under punktet ’tilmelding’.

Formålet med foredraget er, at give deltagerne bedre indsigt i slidgigt. Således man fremadrettet har mulighed for at træffe de mest hensigtsmæssige beslutninger for sine ledgener, og dermed på sigt opleve mindre smerte samt højere livskvalitet.

Der vil blive præsenteret den seneste viden og forskning omkring slidgigt i hofte og knæ, og herunder bl.a. introduktion til projektet ‘Godt Liv med Artrose i Danmark’  (GLA:D).
GLA:D er et tilbud om uddannelse og træning, til folk med ondt i knæ og hofter, der bygger på den bedst tilgængelige forskning og praksis.

Overskrifter for dagens program er:

hofte
shutterstock_523271200 (Small)

Foredraget er en oplagt mulighed for at få serveret 1,5 times ekspertviden fra fysioterapeut omkring slidgigt, som du eller en bekendt måske døjer med.

Tilmelding: På grund af et begrænset antal pladser, skal man forhåndstilmelde sig via henvendelse på tlf. 98 14 33 33 eller mail til kontakt@aalborgfysioterapi.dk

Deltagerpris: 50 kr., betales via mobilepay til 37046 mærk ‘foredrag’. Alternativt via bankoverførsel til: 7446 1066172. Tilmeldingen er økonomisk bindende.

Sted: Aalborg Fysioterapi (Lokale: Holdsal 1 i stueetagen), Grønlands Torv 24, 9210 Aalborg SØ.

Scroll til toppen
Vi bruger cookies på aalborgfysioterapi.dk. Cookies anvendes til statistik og nødvendig funktionalitet.